Redson Holland

Redson Holland, leverancier van technische specialiteiten. Wij leveren, via onze dealers, in heel Nederland. Ons programma bevat onder meer onderstaande artikelen.


Schuifdeurbeslag

Het INDOOR-LINE programma speciaal voor interieur in vele varianten, zeer flexibel toepasbaar in handige doe-het-zelf verpakking. 

Het Comer programma voor de meer industriële doeleinden, geschikt voor deuren van 40 tot 2000KG. Zowel voor recht schuivende, als harmonica, vouw en om-de-hoek schuivende deuren.

Comer (7,59MB)


Transportbanen en zwenkarmen

Het Comodor industrieel programma heeft werkelijk onbegrensde mogelijkheden. Toepassingen zijn ondermeer, gordijnrail, kabelrail, productielijnen, traverse banen, maar ook zware onderlopende rail voor schuifhekken tot 2000 KG. Het systeem beweegt zich moeiteloos door bochten en wissels en kan zowel handmatig als aangedreven geleverd worden. Geschikt voor zware takels lieren. Het railprofiel is ook in zowel aluminium als roest vast staal (A2 & A4) leverbaar.

Comodor (45,71MB)

Gate-line (26,30MB)


Knevelsluitingen & quick power accu klemmen

Ojop knevelsluitingen zijn een moderne instelbare variant van de van oudsher bekende eierkistsluitingen. Toepassingen zijn vrijwel oneindig: noem auto's, boten, caravans, trucks, aanhangers, enz, maar ook kisten, vaten, zeecontainers, kortom teveel om op te noemen. Ojop knevelsluitingen zijn vervaardigd uit hoogwaardig Zweeds staal, en leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. Zoals blank staal (voor aanlassen), verzinkt staal, gesmeed staal en roest vast staal (A4). Ojop knevelsluiting is continu instelbaar d.m.v. het schroefdraadeind aan het bevestigingsoog. Door deze nauwkeurige instelbaarheid worden de te bevestigen delen altijd spelingvrij onder spanning gehouden, en is losraken vrijwel uitgesloten. De bevestigingshaken in meerdere uitvoeringen maken het mogelijk de knevelsluiting onder diverse hoeken te monteren. Ojop knevelsluitingen kunnen in de zwaarste uitvoering belast worden tot 1600 KG per stuk.

 Voor meer informatie zie www.ojop.nl


Laspaumelles en lasscharnieren

Voor de Reder laspaumelles en scharnieren is geen deur te zwaar. Een zeer uitgebreid programma, groot aantal maten. De paumelles zijn leverbaar in: blank staal met stalen, RVS, of messing pen, al dan niet met smeernippel en tevens leverbaar in roestvast staal en aluminium. Leverbaar met ronde kop (CLASSIC) of platte kop (ECONOMIC). Lasscharnieren zijn leverbaar met stalen en messing pen, in zowel 1-2 of 3 delige uitvoering, eventueel met torsy veer. 

Voor meer informatie kijk op www.rederlaspaumelles.nl en www.torsyscharnieren.nl

Reder Laspaumelles (1,92MB)
Reder Torsy scharnieren (964,10KB)


Anti-panieksluitingen

Reder anti-panieksluitingen voor vluchtdeuren worden op last van de brandweer reeds in vele bestekken voorgeschreven. Ook hier weer uitgebreide mogelijkheden. Uitvoeringen met duwstang, push pad of duwbalk, horizontale en/of verticale vergrendeling, (ook voor hogere deuren) en diverse uitvoeringen deurbeslag (ook leverbaar in roest vast staal). Alles uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn aan de Koperstraat 19, 2718 RG Zoetermeer.

Reder Panieksluitingen (1,87MB)


Heeft u speciale wensen op dit gebied?

De Redson Holland vertegenwoordigers staan voor u klaar!

  • Indoorline
  • Comodor
  • Comer
  • Ojop
  • Reder Torsy Scharnieren
  • Reder Laspaumelles & Scharnieren
  • Reder Panieksluitingen